Danfoss W1 SafeAir

Varenummer: 1025273

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Danfoss W1

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

325,13 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)164
Højde (mm)289
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

SafeAir filter til dit Danfoss W1 ventilationsanlæg. SafeAir filteret er i filterklasse F9, som er den fineste inden for bolig filtrering på markedet lige nu. 

SafeAir filtret fjerner effektivt mikropartikler fra forureningskilder som brændeovne, trafik, udstødningsgasser og industriel forurening. 

Bor du i nærheden af disse, anbefaler vi at du overvejer om et SafeAir filter er noget for dig. Med SafeAir vil du kunne give din familie og dig selv større tryghed og renere luft. 

Filteret fjerner omkring 63% af de skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder. Til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca. 10% af de skadelige partikler. 

Dit SafeAir filter skal monteres i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg, som er der luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i boligen. 

I udsugningen skal du montere et standardfilter som skal holde anlægget fri for støv og snavs. Vi anbefaler at du efterser dine filtre og ventilationsanlæg én gang hver tredje måned, for at sikre den bedste filtrering af din bolig. 

Standardfiltre bør udskiftes hver 3 måned. Dit SafeAir filter har en længere levetid, på helt op til 6 måneder. Herefter bør du udskifte filteret, for at så det sunde og rene indeklima det kan give dig.

Passer også til dit anlæg

Danfoss W1 SafeAir

Varenummer: 1025273

325,13 DKK


keyboard_arrow_up