Danfoss A3 SafeAir

Varenummer: 1025198

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Danfoss A3

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

393,75 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)209
Højde (mm)640
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

SafeAir filter til dit Danfoss A3 ventilationsanlæg. SafeAir filteret er i filterklasse F9, hvilket er den fineste filterklasse på markedet lige nu. 

SafeAir filtret fjerner effektivt mikropartikler fra forureningskilder som brændeovne, trafik, udstødningsgasser og industriel forurening. Bor du i nærheden af disse, anbefaler vi at du overvejer et SafeAir filter. 

Med SafeAir vil du kunne give din familie og dig selv større tryghed og renere luft. Filteret fjerner omkring 63% af de skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder. Til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca. 10% af de skadelige partikler. 

Dit SafeAir filter skal monteres i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg, som er der luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i boligen. I udsugningen monteres et standardfilter, der skal holde anlægget fri for støv og snavs. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre og ventilationsanlæg én gang hver tredje måned, for at sikre den bedste filtrering af din bolig. 

Standardfiltre bør udskiftes hver 3 måned. Dit SafeAir filter har en længere levetid, på helt op til 6 måneder. Herefter bør du udskifte filteret, for at så det sunde og rene indeklima det kan give dig.

Passer også til dit anlæg

Danfoss A3 SafeAir

Varenummer: 1025198

393,75 DKK


keyboard_arrow_up