Danfoss A3 Pollenfilter sæt

Varenummer: 102522

StøvPollen

Passer til: Danfoss A3

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

579,00 DKK

Specifikationer

Bredde209
Højde640
Dybde48
Filter klassePOLLEN M5/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter sæt til Danfoss A3 ventilationsanlæg. Pollenfilter sættet består af: 1 stk G4 standard filter til udsugningsluften. 1 stk F7 Pollenfilter til indblæsningsluften. 

Med dette pollenfilter sæt får du filtre til et fuldt filterskifte i dit Danfoss A3 anlæg. Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i indblæsningssiden i dit ventilationsanlæg, for at sikre det sundeste og reneste indeklima. 

Vores pollenfilter til Danfoss A3 filtrerer skadelige partikler fra, som vores standard filter ikke kan filtrere fra. Standard filtret fjerner de store partikler - såsom synligt støv og snavs. Derfor er det godt at montere et grovere filter til udsugningssiden, for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs. 

Vores filtre til Danfoss A3 anlæg er produceret og udviklet i vores egen produktion i Farum efter den gældende EU standard og Danfoss’ forskrifter - hvorfor du altid kan være sikker på, at filtre passer perfekt ind i dit Danfoss anlæg uden behov for tilpasning. 

Hos Filterhuset går vi meget op i vores kunders indeklima - derfor producerer vi selv vores pollenfiltre og bruger filtermedie i høj kvalitet. Vi anbefaler, at du skifter dit pollenfilter hver sjette måned og dit standard filter hver tredje måned.

Passer også til dit anlæg

Danfoss A3 Pollenfilter sæt

Varenummer: 102522

579,00 DKK


keyboard_arrow_up