Pollen/Kulfilter Danfoss A2

Varenummer: 1020444

StøvPollenLugt

Passer til: Danfoss A2 & Dantherm HCH 5

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

657,50 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)209
Højde (mm)440
Dybde (mm)48
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Kombineret pollen- og kulfilter til dit Danfoss A2 & Dantherm HCH 5 ventilationsanlæg.

Dette filter er til dig, der døjer med lugtgener fra f.eks. naboens brændeovn, men samtidig ønsker at have et sundt indeklima. Det aktive kul i filtret minimere lugtgenerne i din bolig, hvor pollen filteret sikrer, at de fine partikler fra f.eks. brændeovnen ikke bliver suget ind i din bolig.

Disse partikler er yderst skadelige for helbredet og derfor anbefaler vi altid, at du anvender et finere filter i dit anlæg - som vores pollenfilter.

Vores kulfilter har et stort overfladeareal med en høj vægtfylde af aktivt kul, som er med til at forlænge levetiden på kulfilteret og minimere lugtgener mest mulig.

Et kulfilter i sig selv har ingen partikelfiltrering, men sammen med et pollenfilter i filterklassen F7 er du godt dækket ind ift. partikler og lugtgener - derfor anbefaler vi altid et kombineret pollen- og kulfilter, som dette, fremfor et kulfilter alene.

Dette filter er den letteste og billigste måde at fjerne uønskede lugtgener i hjemmet på. Levetiden på kullen i dit filter afhænger af koncentrationen af forurening, vejrforhold og den luftmængde, der kommer ind i dit ventilationsanlæg.

Det er derfor ikke muligt, at sige en gennemsnitlig levetid på kullet. Vi anbefaler dog, at du udskifter dit pollenfilter hver sjette måned, for at opnå det reneste og sundeste indeklima i din bolig.

Du kan med fordel anvende et almindelig pollenfilter i månederne hvor brændeovnene er slukket, hvis det er hér, du oplever at dine lugtgener kommer fra. Er du i tvivl om monterering eller hvordan du anvender et pollen- og kulfilter i dit Danfoss A2 anlæg, kan du kontakte vores kundeservice her.

Passer også til dit anlæg

Pollen/Kulfilter Danfoss A2

Varenummer: 1020444

657,50 DKK


keyboard_arrow_up