Danfoss A2 Pollenfilter sæt

Varenummer: 102521

StøvPollen

Passer til: Danfoss A2

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

489,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)209
Højde (mm)440
Dybde (mm)48
Filter klassePOLLEN M5/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter sæt til Danfoss a2. Sættet består af: 1 stk standard filter dim.: 209x440x48 mm i filterklasse G4 til udsugningsluften. 1 stk Pollen filter dim.: 209x440x48 mm i filterklasse F7 til indblæsningsluften. 

Produceret i henhold til Danfoss specifikationer. Med dette sæt sikrer du dig og din families hjem fri for skadelige partikler og pollen.

Dit hjem vil få et sundere og renere indeklima. Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil plastikramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg.

Et stort filterareal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støvakkumulering og heraf følgende længere levetid for dit filter.

Bemærk: Har du pollenfilter og ønsker at skifte til et standard filter, kan du her på siden bestille et standardfilter. Standard filtret passer direkte i dit anlæg uden behov for tilpasninger eller indregulering.

Hvis du ønsker dit hjem fri for skadelige mikropartikler, kan vi anbefale vores SafeAir filter, som er i filterklasse F9 og fjerner op til 95% af de skadelige partikler i luften. Dermed sikrer du dig og din familie et sundt og rent indeklima.

Dit pollenfilter bør udskiftes omkring hver 6 måned, hvor dit standardfilter skal udskiftes hver 3 måned. Vi anbefaler derfor at du efterser dine filtre hver 3 måned, da omgivelserne omkring din bolig kan give dine filtre en kortere levetid. 

Passer også til dit anlæg

Danfoss A2 Pollenfilter sæt

Varenummer: 102521

489,00 DKK


keyboard_arrow_up