Danfoss filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danskproducede kvalitetsfiltre til dit Danfoss ventilationsanlæg. Alle filtrene er produceret i henhold til Danfoss’ forskrifter og passer derfor perfekt ind i dit ventilationsanlæg.

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov, eller du kan bestille flere filtersæt samtidig og skifte når behovet opstår.

Danfoss logo

Find dit filter her

Vejen til det rette filter

Her guider vi dig til at finde det rette filter til dit anlæg. Du udfylder dine informationer i guiden ovenfor.

1. ANLEGG
Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL
Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

single-neutral-actions-question

Hvilket Danfoss filter skal jeg vælge?

Hvilket Danfoss filter du skal montere i dit anlæg afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige for størstedelen af Danfoss' anlægsmodeller og alle disse filtre passer perfekt ind i netop dén model. 

Et Standard filter i filterklassen G4 vil sørge for, at dit Danfoss ventilationsanlæg er fri for støv og snavs, hvor de finere filtre - så som et Pollen- eller SafeAir filter - vil filtere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et Pollen- eller  SafeAir filter på indsugningssiden i dit Danfoss anlæg og et Standard filter i udsugningssiden, for at hjælpe med at holde anlægget fri for støv og dermed også holde anlægget kørende længere.

Hvor finder du dit Danfoss anlæg?


Dit Danfoss A2 og A3 ventilationsanlæg er egnet til montage i uopvarmede rum - eksempelvis loftsrum.
Danfoss W1 og W2 ventilationsanlæg er egnet til montage på væg. Og et Danfoss AIR V1.25 er et ventilationsanlæg med varmegenvinding, der sikrer det mindst mulige interne tryktab. Anlægget er blandt de mest støjsvage og energieffektive på markedet.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Danfoss filterskift

Hvor tit du skal skifte dit Danfoss filter, afhænger af typen og alderen på dit Danfoss ventilationsanlæg. Som udgangspunkt anbefaler vi filterskifte to gange om året. Luftmængden og luftforureningsniveauet i dit nærområdet, samt hvor anlægget er monteret, påvirker hvor ofte filtret bør skiftes.

Filterklassen på dit Danfoss ventilationsfilter bestemmer også, hvor ofte du skal skifte dit filter. Har du monteret et pollen- eller SafeAir filter, bør du skifte dit filter hver sjette måned. Har du derimod vores standard filter monteret, bør du skifte hver tredje måned. Dette er vores og Danfoss' anbefaling, hvis du gerne vil opnå det bedste og reneste indeklima samt holde dit ventilationsanlæg ved lige. 

Vi anbefaler også, at du hyppigt efterser og tjekker dine filtre. Hele idéen bag et filter er, at det skal fungere og hvis filtret er mættet, fuld af støv eller på anden måde beskadiget vil filtret ikke have den optimale filtereringsevne og dermed ikke filtere de skadelige partikler fra. 

Filterhuset er Danfoss eksperter

Vi producerer filtre der er magen til eller bedre end orginal filtrene i dit ventilationsanlæg. Det gør vi fordi vi er passionerede omkring vores arbejde og fordi vi ønsker, at skabe et godt og sundt indeklima for alle vores kunder. 

Hos Filterhuset har vi Danfoss eksperter in-house som har været med til udviklingen og produktionen af vores Danfoss filtre, så du sikrer dig, at de passer perfekt ind i netop dit Danfoss anlæg. Leder du efter kvalitets filtre til Danfoss er du kommet til det rette sted - vores filtre er både af høj kvalitet og produceret med bæredygtige materialer. hos Filterhuset mener vi nemlig, at et filter skal være mere end blot gode for dit indeklima - det skal også være godt for  miljøet. Læs mere om vores grønne profil her

Efter mange års erfaring er vi blevet eksperter indenfor Danfoss filtre og vi kan derfor står til rådighed med kyndig og faglig rådgivning så vel som et Danfoss filter. Du finder her filtre til alle Danfoss modeller og skulle du stå i den situation, at lige netop din model ikke er tilgængelige på siden, kan vi altid producere filtre i specialstørrelser, da vi har vores egen produktion. 

Vælg din model

Du finder her en oversigt over de mulige Danfoss anlægstyper du kan finde filtre til. 


Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up