Crowdfunding SafeAir 2
Crowdfunding SafeAir 2
Crowdfunding SafeAir 2
Specifikationer
Bredde:
Crowdfunding
Højde:
SafeAir

Crowdfunding SafeAir 2

DKK 1.000,00

Fragt 39,00
Fri fragt over 1,00

Du mangler at købe for 1,00 for at få fri fragt
Køb for 1,00 og få fri fragt
Antal
Varenummer: 1024964
Vi udvikler fremtidens filtre, men har brug for din hjælp.Som kunde hos Filterhuset, inviteres du til at deltage i projektet. Vi har allerede fundet de tekniske løsninger der kan rense luften for skadelige mikro partikler. Udfordringen er bare at få testet og dokumentere filterløsningen så vi med sikkerhed kan garantere at det virker i alle ventilationsanlæg.

Hjælper du os med udviklingen, hjælper vi dig med filtre og dermed et bedre og tryggere indeklima.
Vores Crowdfunding er helt uden risiko. Du kender allerede Filterhuset for vores gode service og kvalitet – derfor støtter du os direkte uden fordyrende mellemled. Det er din sikkerhed for en professionel løsning, direkte fra producenten!

Du har naturligvis fuld sikkerhed for din støtte. Du er garanteret bedre filtre for din investering – Ja, vi tillader os endda at doble beløbet op så du får pengene igen hele to gange.

Når du støtter projektet, får du en værdikode til brug på Filterhuset.dk
Koden er gyldig fra og med 1 oktober 18 og 12 måneder frem. De nye SafeAir filtre, vil ligeledes være på markedet fra d. 1 oktober. Du vil derfor kunne bruge din kode til at købe bedre filtre til dit ventilations anlæg og samtidig opnå 50% rabat.

Et SafeAir filter forventes at koste mellem kr. 300 og kr. 500,-
Et SafeAir Plus filter (inkl. aktivt kul) forventes at koste mellem kr. 550 og kr. 1000,-

Vi gør opmærksom på at værdikoden ikke kan anvendes til køb af grovfiltre i klassen G4. Ønsker du et bedre indeklima, skal du vælge bedre filtre. Derfor kan du kun købe filtre der aktivt forbedre dit indeklima. Du kan dog frit vælge at bestille et pollenfilter, det nye et SafeAir eller SafeAir Plus som også fjerner luft.

Uanset hvilket anlæg du har, vil vi tilbyde en forbedret filterløsning. Anlæggets luftstrøm må ikke begrænses af filterløsningen, derfor er det vigtigt at vores filtre har de helt rigtige data til hver enkelt anlægstype. Det er desværre en tidskrævende og lang proces, derfor har vi brug for din hjælp.

Arbejdet med at teste og dokumentere de nye filterløsninger er i fuld gang. Vi samarbejder med markedets førende specialister, og har udvalgt filtermedier og løsninger som i øjeblikket testet i udvalgte hjem landet over.

Har din familie særlige udfordringer i form af brændeovnslugt eller trafik forurening, hører vi gerne fra dig. Vi har brug for alt det date vi kan indsamle, så du er velkommen til at tilslutte dig vores Crowdfunding og blive en del af udviklingsarbejdet.

Følg vores projektet online på Filterhuset.blog – så er du på den sikre side !

Vis mere
Vis mindre
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum