COVID19

 

Håndsprit

En god hygiejne er meget vigtig i denne tid hvor COVID-19 er over os. Du kan holde en god håndhygiejne ved ofte at vaske hænder eller gennem håndsprit.

Det er vigtigt for os hos Filterhuset at passe på vores kunder, derfor kan vi nu tilbyde at købe håndsprit fra Rodalon.

Håndsprittens formål er hovedsageligt at dræbe mulige bakterier, der sidder på ens hænder, så man ikke selv har risiko for at blive syg, dog er spritten også med til at sørge for, at du heller ikke smitter andre, eller efterlader baktier på forskellige genstande.

Når man anvender håndsprit er det vigtigt at have så rene hænder som muligt, da håndspritten ikke kan trænge igennem organisk materiale. Håndspritten har den bedste desinficerende effekt efter du har vasket hænder, da den her kan gå ind og dræbe de mulige efterladte bakterier.

For at være sikker på at håndspritten dræber bakterierne på ens hænder, skal det være en håndsprit baseret på alkohol med en koncentration på mellem 70% og 85%, samt at der påføres en mængde, så huden kan holdes fugtig af midlet i mindst 30 sekunder.

Hos Filterhuset kan du nu købe håndsprit Rodalon, der er produceret i Danmark og indeholder 70% ethanol (sprit). Håndspritten indeholder glycering, hvilket er med til at sørge for huden ikke bliver udtørret ved brug. 

 

keyboard_arrow_up