Posefilter M5 434x211x130 mm 5P  M - 20mm

DKK 199,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:100559
Dette posefilter passer til både Covent og Enervent LTR3 ventilationsanlæg.
Filtret har en dimension på 343x211x130 mm oghar 5 poser.
Vores LTR3 posefilter er i filterklassen F5, hvilket er lidt finere end vores almindelige standard filter, men ikke ligeså fint som vores pollenfilter. Dette filter filtrerer altså lidt finere partikler fra end vores standard filter, der kun filtrerer de store partikler fra - som synligt støv og snavs.

Vi anbefaler som udgangspunkt, at du skifter dit LTR3 posefilter hver sjette måned, for at sikre et sundt og rent indeklima i dit hjem. Det er derfor heller ikke en god idé at rengøre eller vaske dit filter, da dette ødelægger fiberstrukturen i filtret og vil skade mere end det gavner. Bor du i et forurenet område, hvor der f.eks. er meget trafik, industri eller mange brændeovne, bør du eftertjekke dit filter oftere og eventuelt skifte det hyppigere, for at sikre, at dit filter stadig filtrerer partikler fra.

Hos Filterhuset går vi meget op i vores kunders indeklima - derfor vil du altid få leveret filtre i god kvalitet, som er i de korrekte mål, så du let og hurtigt selv kan skifte dit LTR3 filter.