Kulfilter 201x434x10 mm

Varenummer: 1020394

Lugt

Passer til: Covent & Enervent LTR 3

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

114,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)201
Højde (mm)434
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette kulfilter passer til LTR 3 anlæg. Der kan bruges flere lag af kulfilter, der bestilles enkeltvis. Et kulfilter fjerner eventuelle lugtgener fra ex. Trafik, Grill eller naboens brændeovn. 

Filtret anvendes til filtrering af luften på indgangssiden. Dette kulfilter er Filterhuset's universalfilter til næsten alle former for boligventilations anlæg. 

Det er en billig og let løsning til fjernelse af lugt i din bolig. Kulfilteret i sig selv har ikke en filtreringsgrad som de filtre der normalt bruges i et ventilationsanlæg, det er derfor nødvendigt at have en form for partikelfilter foran kulfilteret. 

Du kan anvendes vores Poret Carbon B kulfilter sammen med et standard filter til næsten alle anlæg. Filteret monteres i din eksisterende metalramme med en standard G4 filtermåtte ovenpå, korrekt monteret passerer luften først gennem G4 filtret fra blå til hvid side, for så til sidst at passere gennem kulfiltret. 

Levetiden og effektiviteten af et kulfilter er svær at beregne, det afhænger af hvor meget luft der passere gennem filteret samt koncentrationen af støv og gasser. 

Det er vores erfaring at der bruges 1 til 2 stykker kulfilter i fyringssæsonen hvorefter vi anbefaler at skifte til standard eller pollenfilter når foråret nærmer sig. Hvis du er generet af trafik os, anbefales brug af kulfilter hele året. 

Ønsker du en bedre løsning, kan du med fordel vælge vores kombinerede F7 Pollenfilter og Kulfilter hvor dette forefindes. F7/kulfiltret har samme filtreringsevne som et Pollenfilter, men fjerner samtidig også lugt.

Passer også til dit anlæg

Kulfilter 201x434x10 mm

Varenummer: 1020394

114,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu