Covent LTR3 eller Enervent LTR 3 Pollenfilter

Varenummer: 100927

StøvPollen

Passer til: Covent & Enervent LTR 3

check

OBS! Dette er et enkelt stk. filter - du skal bruge to filtre til et filterskift - husk også at købe et Standardfilter til din udsugning.

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

282,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)434
Højde (mm)211
Dybde (mm)130
Filter klasseISO 16890 EPM2,5 65% / F7
Filter typePOSEFILTER
Antal lommer8
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid12 MONTHS

Beskrivelse

Posefilter til Covent LTR3 ventilationsanlæg. Dette posefilter passer også til Enervent LTR3 anlæg. Posefiltret er i filterklaasen F7 - også kaldet et pollenfilter. 

Dette LTR3 pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard filter. Derfor opfanger dette filter også de fine partikler - såsom pollen. Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et pollenfrit indeklima. 

De fleste anlæg er leveret med standard G4 filtre fra producenten, men der kan også anvendes pollenfilter. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du monterer et pollenfilter i dit anlæg, hvis du ønsker et og dermed give dig og din familie et sundere indeklima. 

Dette filter er især anvendeligt hvis din bolig er i nærheden af meget forurening eller hvis en i husstanden lider af allergi. Er du i tvivl kan du altid kontakte Filterhuset for råd og vejledning.

Passer også til dit anlæg

Covent LTR3 eller Enervent LTR 3 Pollenfilter

Varenummer: 100927

282,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu