Covent LTR 3 eller Enervent LTR 3 Standardfilter

Varenummer: 100559

Støv

Passer til: Covent & Enervent LTR 3

check

OBS! Dette er et enkelt stk. filter - du skal bruge to filtre til et filterskift - husk at købe to stk. Standardfiltre eller et Pollenfilter og et Standardfilter til et fuldt filterskift.

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1-3 dages levering

205,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)434
Højde (mm)211
Dybde (mm)130
Filter klasseISO 16890 EPM10 60% / M5
Filter typePOSEFILTER
Antal lommer5
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid12 MONTHS

Beskrivelse

Dette posefilter passer til både Covent og Enervent LTR3 ventilationsanlæg. Filtret har en dimension på 343x211x130 mm og har 5 poser. 

Vores LTR3 posefilter er i filterklassen F5, hvilket er lidt finere end vores almindelige standard filter, men ikke ligeså fint som vores pollenfilter. Dette filter filtrerer altså lidt finere partikler fra end vores standard filter, der kun filtrerer de store partikler fra - som synligt støv og snavs. V

i anbefaler som udgangspunkt, at du skifter dit LTR3 posefilter hver sjette måned, for at sikre et sundt og rent indeklima i dit hjem. Det er derfor heller ikke en god idé at rengøre eller vaske dit filter, da dette ødelægger fiberstrukturen i filtret og vil skade mere end det gavner. 

Bor du i et forurenet område, hvor der f.eks. er meget trafik, industri eller mange brændeovne, bør du eftertjekke dit filter oftere og eventuelt skifte det hyppigere, for at sikre, at dit filter stadig filtrerer partikler fra. Hos 

Filterhuset går vi meget op i vores kunders indeklima - derfor vil du altid få leveret filtre i god kvalitet, som er i de korrekte mål, så du let og hurtigt selv kan skifte dit LTR3 filter.

Passer også til dit anlæg

Covent LTR 3 eller Enervent LTR 3 Standardfilter

Varenummer: 100559

205,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu