C-19

 

Håndsprit

En god hygiejne er meget vigtig i denne tid hvor virus-tid er over os. Du kan holde en god håndhygiejne ved ofte at vaske hænder eller gennem håndsprit.

Det er vigtigt for os hos Filterhuset at passe på vores kunder, derfor kan vi nu tilbyde at købe håndsprit fra Rodalon.

Håndsprittens formål er hovedsageligt at dræbe mulige bakterier, der sidder på ens hænder, så man ikke selv har risiko for at blive syg, dog er spritten også med til at sørge for, at du heller ikke smitter andre, eller efterlader baktier på forskellige genstande.

Når man anvender håndsprit er det vigtigt at have så rene hænder som muligt, da håndspritten ikke kan trænge igennem organisk materiale. Håndspritten har den bedste desinficerende effekt efter du har vasket hænder, da den her kan gå ind og dræbe de mulige efterladte bakterier.

For at være sikker på at håndspritten dræber bakterierne på ens hænder, skal det være en håndsprit baseret på alkohol med en koncentration på mellem 70% og 85%, samt at der påføres en mængde, så huden kan holdes fugtig af midlet i mindst 30 sekunder.

Hos Filterhuset kan du nu købe håndsprit Rodalon, der er produceret i Danmark og indeholder 70% ethanol (sprit). Håndspritten indeholder glycering, hvilket er med til at sørge for huden ikke bliver udtørret ved brug. 


Mundbind

Da vi hos Filterhuset går meget op i at beskytte vores kunder mod farlige partikler i luften, tilbyder vi nu mundbind.

Det er blevet et krav fra sundhedsstyrelsen at man skal bære mundbind i den kollektive trafik. For nogle danskere betyder det at man skal bære mundbind hver dag. Det kan blive dyrt i længden, hvis man hele tiden skal købe nye mundbind, men dette kan nu undgås med Filterhusets nye genanvendelige bomuldsmundbind.

Et stofmundbind må kun bruges af den samme person, og må ikke deles med andre. Det skal vaskes hyppigt ved mindst 60 grader, således at mulige bakterier bliver dræbt inden mundbindet igen tages i brug. Det kan være en fordel at have lidt flere end bare ét mundbind, da du skal kunne skifte hvis mundbindet bliver beskidt eller fugtigt.

Med mundbind fra Filterhuset skal du ikke bekymre dig om bakterier i luften, konstant at købe nye mundbind og din egen sikkerhed.


Ansigtsvisir

Det kan også være en fordel at investere i et ansigtsvisir. Det er nemlig genanvendeligt, let at rengøre og kan bæres uden nogen form for ubehag. Ansigtsvisiret giver god luftcirkulation, der reducere tåge.

Med et ansigtsvisir fra Filterhuset er du beskyttet mod infektion fra folk du er i tæt kontakt med, såsom kollegaer eller kunder. Ansigtsvisiret er med til at danne en barriere, der minimerer risikoen for stænk og dråber.

Med et ansigtsvisir kan man stadig se ens ansigtsudtryk, samt løfte det op hvis man får brug for det.

keyboard_arrow_up
menu