Standardfilter Airmaster 500 V

Varenummer: 105301

Støv

Passer til: Airmaster 500 Vertikal

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

207,50 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)190
Højde (mm)340
Dybde (mm)47
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standardfilter der passer i dit Airmaster Vertikal ventilationsanlæg. Dette filter er til udskiftning af udsugningsfilteret i dit anlæg, og er i dimensionerne: 190x340x47 mm. 

For at foretage et fuldt filterskift i dit anlæg, skal du også bruge et filter til udsugningssiden. Filteret til udsugningen finder du også hos os. Dette standardfilter er i filterklasse M5 hvilket fjerner både synligt støv og snavs, både fra dit anlæg og indeklima. 

Det fjerner også større skadelige partikler der kommer fra luften udefra. Du kan dermed sikre et sundt indeklima for dig og din familie ved at udskifte disse filtre med jævne mellemrum. 

Filtrets unikke struktur sikrer dig en optimal filtrering samt en større støv akkumulering i filtret, med mindst muligt modstand i luftstrømmen. Det giver dit filter en længere levetid samt reducere strømforbruget til drift af anlægget. 

Filtrene er produceret i en robust papramme, der passer perfekt ind i dit ventilationsanlæg. Filtrene er lette at udskifte, og du kan nemt se på dine gamle filtre hvor vigtigt det er at udskifte filtre jævnligt for at få den bedste filtrering. 

Vi hos Filterhuset anbefaler dig at efterse dit anlæg jævnligt for at sikre at filtre og anlæg kører korrekt. Standardfiltre som disse bør udskiftes omkring hver tredje måned, for at sikre den bedste effekt af filtreringen og en længere levetid på dit anlæg.

Passer også til dit anlæg

Standardfilter Airmaster 500 V

Varenummer: 105301

207,50 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu