Standardfilter Airmaster 500

Varenummer: 105306

Støv

Passer til: Airmaster 500

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

243,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)300
Højde (mm)470
Dybde (mm)45
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standardfilter til dit Airmaster ventilationsanlæg. Dette filter er produceret i dimensionerne: 400x470x47 mm. og passer derfor direkte ind i udsugningen af dit anlæg. 

For at foretage et fuldt filterskift i dit anlæg, skal du benytte to stk. filtre. Filteret til indsugningen har andre dimensioner end dette filter, og sælges separat. 

Du kan finde dit indsugningsfilter hos os til horisontal anlæg. Filteret er i filtreringsklasse M5 hvilket holder dit anlæg fri for synligt støv og snavs. M5 filtre er indenfor kategorien finfilter. 

Filtre monteret i udsugningssiden, sikrer et rent og velholdt ventilationsanlæg. Det er filteret i indsugningen der filtrerer luften der kommer ind i din bolig. 

Filtrets unikke struktur sikrer dig en optimal filtrering samt en større støv akkumulering i filtret, med mindst muligt modstand i luftstrømmen. Det giver dit filter en længere levetid samt reducerer strømforbruget til drift af anlægget.

Filtrene er produceret i en robust papramme, der passer perfekt ind i dit ventilationsanlæg. Filtrene er lette at udskifte, og du kan nemt se på dine gamle filtre hvor vigtigt det er at udskifte filtre jævnligt for at få den bedste filtrering. 

Vi anbefaler at du efterser dit anlæg jævnligt for at sikre den fortsatte effektivitet. Standardfiltre som dette bør udskiftes omkring hver tredje måned, for at opnå en konstant effektiv filtrering af dit anlæg og indeklima.

Passer også til dit anlæg

Standardfilter Airmaster 500

Varenummer: 105306

243,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu