Airmaster 250, M5, Standard filter

Varenummer: 1020566

Støv

Passer til: Airmaster 250

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

209,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)150
Højde (mm)290
Dybde (mm)47
Filter klasseM5 - ISO EPM 2,5 >40%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialeFIBERPLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil fiberplast ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. 

Et stort filter areal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støvakkumulering og heraf følgende længere levetid for dit filter. 

Et filter udsættes for høj luftfugtighed og store temperatur udsving. Det er derfor vigtigt at anvende en ramme der kan modstå vand og er formstabilt under hele filtrets levetid. Filterhusets rammer går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Bemærk: Er du allergiker kan du med fordel skifte til et Pollenfilter på indgangssiden og herved minimere generne af pollen i din bolig. 

Et pollenfilter passer direkte i de fleste anlæg uden behov for tilpasninger eller indregulering af anlægget. Det er ikke alle anlæg der kan anvende Pollenfilter. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte Filterhuset.

Passer også til dit anlæg

Airmaster 250, M5, Standard filter

Varenummer: 1020566

209,00 DKK


keyboard_arrow_up