Air Comforter Pollenfilter sæt

DKK 629,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1020263
Pollenfilter sæt til dit Air Comforter ventilationsanlæg, til at foretage et fuldt filterskift i dit anlæg. Sættet består af et stk. pollenfilter samt et stk. standardfilter.

Et F7 pollenfilter har en langt finere filtrering end et G4 standardfilter, og opfanger dermed mange af de små skadelige partikler som standardfilteret ikke kan. Med et pollenfilter fjerner du både pollen men også andre skadelige finpartikler, og sikrer på den måde et sundt og rent indeklima for dig og din familie.
Vi kan især anbefale pollenfilteret, hvis du eller en i din familie skulle lide af en form for pollenallergi. Et monteret pollenfilter i dit Air Comforter anlæg, kan mindske generne ved allergi i hjemmet, især i sommersæsonen hvor pollentallene som oftest er på deres højeste.

Pollenfilteret monteres i indsugningen for at filtrerer de skadelige partikler fra den luft der kommer ind i hjemmet. Standardfilteret monteres i udsugningen/recirkulationen for at sikre at dit Air Comforter anlæg holder sig frit for støv og snavs.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre at filtrene ikke er tilstoppede og trænger til at blive skiftet. På den måde sørger du for at anlægget filtrerer din bolig mest effektivt. Standardfiltre skal skiftes omkring hver tredje måned, hvor et finfilter såsom pollenfilteret kan sidde i anlægget i 6-12 måneder, alt efter omgivelserne omkring din bolig.