Air Comforter Pollen filter

DKK 439,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:102160
Dette pollenfilter passer i dit Air Comforter ventilationsanlæg.
Et F7 pollenfilter har en langt finere filtrering, end et G4 standardfilter og kan derfor benyttes hvis du ønsker at filtrere luften bedre. Filteret sørger for at dit hjem bliver fri for skadelige finpartikler og den generende pollen, som især findes i sommerhalvåret.


For at foretage et fuldt filterskift i dit anlæg skal du også benytte et standardfilter. Pollenfilteret monteres i indsugningen af dit anlæg, og et standardfilter monteres i udsugningen/recirkulationen for at holde anlægget frit for støv og snavs.
Vi anbefaler især et pollenfilter hvis du eller en i familie skulle lide af pollenallergi, da dette filter kan markant mindske gener ved pollenallergi i hjemmet. Pollenfilteret sikrer dig et sundt og rent indeklima.

Du kan med fordel udskifte dit pollenfilter med et standardfilter i vintermånederne, hvis du ønsker at mindske serviceomkostningerne i den periode. Vi gør dog opmærksom på, at der stadig kan findes andre skadelige partikler i luften, udover pollen partikler, som et pollenfilter også vil opfange.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre deres fortsatte filtrering af dit indeklima. Standardfiltre skal skiftes omkring hver tredje måned, hvor et filter som vores pollenfilter kan have en levetid på mellem 6-12 måneder, alt efter hvordan omgivelserne er omkring din bolig.