Air Comforter standard filter

Varenummer: 102249

Støv

Passer til: Air Comforter

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 dags levering

245,00 DKK

Specifikationer

Bredde220
Højde596
Dybde48
Filter klasseM5 - ISO EPM 10 65%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST

Beskrivelse

Standardfilter til dit Air Comforter ventilationsanlæg. Et G4 standardfilter, er det fineste filter inden for grov filtrering. Filteret fjerner dermed grove partikler fra luften, såsom synligt støv og snavs.

Det egner sig godt til grov filtrering af dit indeklima, din anlæg eller som forfilter for et finere filter i indsugningen. G4 filteret er opbygget af unikt plisseret filtermedie en stabil ramme, der sikrer størst muligt filterareal.

Filteret er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at strukturen giver dig en stor støv akkumulering og deraf følgende længere levetid for dit filter.

Skulle du eller en i din familie lide af pollenallergi, eller allergi overfor andre skadelige partikler, kan vi varmt anbefale dig at opgradere til et pollenfilter i dit anlæg.

Ydermere kan du vælge et pollenfiltersæt, hvis du ønsker filtre til et fuldt filterskift i dit ventilationsanlæg. For at foretage et fuldt filterskift i dit anlæg, skal du bruge to stk. standardfiltre, som købes seperat, eller du kan vælge pollenfilter sættet til et fuldt filterskift til et finfilter i indsugningen.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre at der fortsat sker den bedste filtrering. Standardfiltrene i dit anlæg som også skiftes omkring hver tredje måned, derfor er det altid en god idé at efterse dem efter en sådan periode.

Passer også til dit anlæg

Air Comforter standard filter

Varenummer: 102249

245,00 DKK


keyboard_arrow_up